Bijna 6 weken na de opening en mijn website is in de lucht, hoe leuk is dat! Hij was al eerder in de lucht maar ik heb er geen ruchtbaarheid aan gegeven omdat ik zelf nog het één en ander moest toevoegen. En het valt niet mee.....Gelukkig heb ik Monique (GRAPHX 66) die mij goed helpt om wegwijs te worden in de werkomgeving van www.echtmarion.nl

Regelmatig zal ik een blog posten met daarin leuke, informatieve of interessante zaken die met klei te maken hebben. Vanavond zit ik in ieder geval om 21.00 uur voor de buis om op BBC 2 naar The Great Pottery Throw Down te kijken. Het is eigenlijk 'heel Holland bakt' maar dan in Engeland én met klei. De deelnemers moeten onder behoorlijke tijdsdruk werken van klei maken. Ondanks de tijdsdruk worden het vaak wel hele mooie werken! Ik ben benieuwd wat er vanavond gemaakt wordt.